Twee gewonden door stenengooier Binnenhof Rotterdam

zaterdag 12 juli 2014 16:35

Rotterdam – Twee danmes zijn zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij vanuit een flat aan de Niels Bohrplaats bekogeld werden met steentjes. De dames liepen op het Binnenhof waarna zij bekogeld werden door iemand die op dat moment op een balkon stond of vanuit het raam gooide.

Omdat de melding werd gemaakt van een schietpartij kwamen meerdere eenheden van de politie met spoed ter plaatse, tevens kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident om het ambulancepersoneel te assisteren. Na behandeling door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team zijn beide slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis, één van hen liep een hoofdwond op.

Politieagenten hebben meerdere stenen veiliggesteld, deze zijn waarschijnlijk vanuit het flat geworpen. Zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden, de politie verricht nog verder onderzoek.

Foto’s : Joëy Heijstek

Stockfoto_Joey_Politie_DHV_MMT_Traumahelikopter DSC_4367 Stockfoto_Joey_Ambulance_ambu DSC_4369 DSC_4370

 

0 reacties

Twee gewonden door stenengooier Binnenhof Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee danmes zijn zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij vanuit een flat aan de Niels Bohrplaats bekogeld werden met steentjes. De dames liepen op het Binnenhof waarna zij bekogeld werden door iemand die op dat moment op een balkon stond of vanuit het raam gooide.

Omdat de melding werd gemaakt van een schietpartij kwamen meerdere eenheden van de politie met spoed ter plaatse, tevens kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident om het ambulancepersoneel te assisteren. Na behandeling door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team zijn beide slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis, één van hen liep een hoofdwond op.

Politieagenten hebben meerdere stenen veiliggesteld, deze zijn waarschijnlijk vanuit het flat geworpen. Zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden, de politie verricht nog verder onderzoek.

Foto’s : Joëy Heijstek

Stockfoto_Joey_Politie_DHV_MMT_Traumahelikopter DSC_4367 Stockfoto_Joey_Ambulance_ambu DSC_4369 DSC_4370

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!