Grote stroomstoring treft woonwijken in Pijnacker

Date:

Deel bericht:

Pijnacker – Een grote stroomstoring in Pijnacker heeft er voor gezorgd dat honderden huishoudens in Pijnacker Noord en Zuid zonder stroom kwamen te zitten. Omstreeks 0:30 ontstond er aan een stroomhuisje in Pijnacker forse schade, mogelijk is er vanuit het stroomhuisje sprake geweest van een kleine explosie.

Firma Joulz en Stedin zijn ter plaatse voor reparatiewerkzaamheden, mede door deze werkzaamheden zullen de voorzieningen zonder stroom komen te zitten. Firma Stedin laat weten zeker nog tot 04:00 bezig te zijn met het uitvoeren van reparaties. De brandweer is inmiddels ingelicht over het incident en zal indien nodig assistentie verlenen. Door de stroomstoring zijn ook de straatverlichtingen uitgevallen.

- Advertisement -

Foto : Rick Juffermans

IMG-20140713-WA0005 (1) IMG-20140713-WA0006 IMG-20140713-WA0007

- Advertisement -

Gerelateerd