Grote stroomstoring treft woonwijken in Pijnacker

zondag 13 juli 2014 01:58

Pijnacker – Een grote stroomstoring in Pijnacker heeft er voor gezorgd dat honderden huishoudens in Pijnacker Noord en Zuid zonder stroom kwamen te zitten. Omstreeks 0:30 ontstond er aan een stroomhuisje in Pijnacker forse schade, mogelijk is er vanuit het stroomhuisje sprake geweest van een kleine explosie.

Firma Joulz en Stedin zijn ter plaatse voor reparatiewerkzaamheden, mede door deze werkzaamheden zullen de voorzieningen zonder stroom komen te zitten. Firma Stedin laat weten zeker nog tot 04:00 bezig te zijn met het uitvoeren van reparaties. De brandweer is inmiddels ingelicht over het incident en zal indien nodig assistentie verlenen. Door de stroomstoring zijn ook de straatverlichtingen uitgevallen.

Foto : Rick Juffermans

IMG-20140713-WA0005 (1) IMG-20140713-WA0006 IMG-20140713-WA0007

 

0 reacties

Grote stroomstoring treft woonwijken in Pijnacker
Schrijver:

 

 

Pijnacker – Een grote stroomstoring in Pijnacker heeft er voor gezorgd dat honderden huishoudens in Pijnacker Noord en Zuid zonder stroom kwamen te zitten. Omstreeks 0:30 ontstond er aan een stroomhuisje in Pijnacker forse schade, mogelijk is er vanuit het stroomhuisje sprake geweest van een kleine explosie.

Firma Joulz en Stedin zijn ter plaatse voor reparatiewerkzaamheden, mede door deze werkzaamheden zullen de voorzieningen zonder stroom komen te zitten. Firma Stedin laat weten zeker nog tot 04:00 bezig te zijn met het uitvoeren van reparaties. De brandweer is inmiddels ingelicht over het incident en zal indien nodig assistentie verlenen. Door de stroomstoring zijn ook de straatverlichtingen uitgevallen.

Foto : Rick Juffermans

IMG-20140713-WA0005 (1) IMG-20140713-WA0006 IMG-20140713-WA0007

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!