maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Nederlands elftal weer terug in Nederland

- advertentie -


Rotterdam – De ploeg van Louis van Gaal is weer terug in Nederland. De ploeg werd zaterdagavond met 3-0 winst derde op het WK voetbal in Brazilië. Rond vijf uur landden de spelers op Rotterdam The Hague Airport. Honderden fans hadden zich om het vliegveld heen verzameld om de spelers toe te juichen. De spelers werden onthaald door onder andere de brandweer die met een soort erehaag van water ze hartelijk ontving. .

Eenmaal toen ze geland waren liepen de spelers een rondje om het publiek te bedanken. Nadat zij een ronde hadden gemaakt gingen ze in een bus richting Noordwijk naar Grand Hotel Huis ter Duin. Voor veel supporters was dit wel vervelend want ze kozen de route door Rotterdam in plaats van de N209. Ruim 6,4 miljoen Nederlanders bekeken de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal die een bronzen plak wist te grijpen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0146 IMG_0155 IMG_0165 IMG_0175 IMG_0167

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -