Wilde achtervolging autodief (25) komt snel ten einde Hoofdweg Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 25-jarige Rotterdamse automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke ravage aangericht op de Hoofdweg nadat hij voor de politie op de vlucht sloeg. Surveillerende agenten zagen het voertuig een onlogische route in de wijk rijden waarop zij besloten het voertuig op gepaste afstand te volgen. Toen de bestuurder van de auto doorkreeg dat hij werd gevolgd gaf deze plankgas.

Met diverse eenheden werd een achtervolging ingezet, deze kwam echter snel ten einde toen hij door een wegafzetting op de kruising Hoofdweg met de Prins Alexanderlaan reed en hiermee een ravage aanrichtte. Enkele meters verderop kwam het voertuig ter hoogte van de LaPlace tot stilstand en zette het op een lopen. Op de Watermanweg kon hij worde aangehouden om overgebracht te worden naar het politiebureau voor verder verhoor.

In het voertuig van de verdachte lag een doorgeladen vuurwapen en een bivakmuts, het vuurwapen is ontladen en in beslag genomen, dit samen met de bivakmuts. Al snel bleek dat de man in een gestolen BMW reed, en dat de kentekenplaten eveneens waren gestolen. Enkele geparkeerde voertuigen liepen aanzienlijke schade op doordat rondvliegende brokstukken van de wegafzetting op de auto’s terecht kwamen, de eigenaren zullen worden ingelicht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek & John Heijstek Video : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Joëy Heijstek & John Heijstek
Foto : Joëy Heijstek & John Heijstek
- Advertisement -

Gerelateerd