Enorme cocaïne vangst in bananencontainer Rotterdam Waalhaven

maandag 14 juli 2014 22:06

Rotterdam – De Douane heeft afgelopen zondag in de Rotterdamse Waalhaven 136 kilo Cocaïne aangetroffen in een container met bananen. De drugs zaten verstopt in het dak van de container. In totaal ging het om 120 pakketten met daarin de drugs van gezamenlijk 136 kilo. De cocaïne, met een straatwaarde van ongeveer 4 miljoen euro, is inmiddels vernietigd.

De container was bestemd voor Zagreb en kwam uit Ecuador. Het HARC team Rotterdam, een samenwerkingsverband tussen FIOD, Douane, Openbaar Ministerie en de Rotterdamse Zeehavenpolitie stelt een nader onderzoek in.

Foto : Openbaar Ministerie

140714_foto_om_bananen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Enorme cocaïne vangst in bananencontainer Rotterdam Waalhaven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Douane heeft afgelopen zondag in de Rotterdamse Waalhaven 136 kilo Cocaïne aangetroffen in een container met bananen. De drugs zaten verstopt in het dak van de container. In totaal ging het om 120 pakketten met daarin de drugs van gezamenlijk 136 kilo. De cocaïne, met een straatwaarde van ongeveer 4 miljoen euro, is inmiddels vernietigd.

De container was bestemd voor Zagreb en kwam uit Ecuador. Het HARC team Rotterdam, een samenwerkingsverband tussen FIOD, Douane, Openbaar Ministerie en de Rotterdamse Zeehavenpolitie stelt een nader onderzoek in.

Foto : Openbaar Ministerie

140714_foto_om_bananen

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!