Enorme cocaïne vangst in bananencontainer Rotterdam Waalhaven

Date:

Share post:

Rotterdam – De Douane heeft afgelopen zondag in de Rotterdamse Waalhaven 136 kilo Cocaïne aangetroffen in een container met bananen. De drugs zaten verstopt in het dak van de container. In totaal ging het om 120 pakketten met daarin de drugs van gezamenlijk 136 kilo. De cocaïne, met een straatwaarde van ongeveer 4 miljoen euro, is inmiddels vernietigd.

De container was bestemd voor Zagreb en kwam uit Ecuador. Het HARC team Rotterdam, een samenwerkingsverband tussen FIOD, Douane, Openbaar Ministerie en de Rotterdamse Zeehavenpolitie stelt een nader onderzoek in.

Foto : Openbaar Ministerie

140714_foto_om_bananen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd