Forse schade bij ongeval Molenvliet Rotterdam

maandag 14 juli 2014 11:54

Rotterdam – Twee voertuigen hebben maandagochtend aanzienlijke schade opgelopen bij een aanrijding op de Molenvliet. De twee auto’s kwamen in botsing nadat één van hen geen voorrang verleende, mede hierdoor liepen beide voertuigen veel schade op. Ter plaatse gekomen politieagenten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hieruit zal officieel moeten blijken wie de schuldige is geweest van de aanrijding. Firma Ecoloss is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, hierdoor is de weg voor korte duur afgesloten geweest.

Foto’s :Dutch Modball Team |

IMG-20140714-WA0057 IMG-20140714-WA0058 IMG-20140714-WA0059

 

0 reacties

Forse schade bij ongeval Molenvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee voertuigen hebben maandagochtend aanzienlijke schade opgelopen bij een aanrijding op de Molenvliet. De twee auto’s kwamen in botsing nadat één van hen geen voorrang verleende, mede hierdoor liepen beide voertuigen veel schade op. Ter plaatse gekomen politieagenten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hieruit zal officieel moeten blijken wie de schuldige is geweest van de aanrijding. Firma Ecoloss is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, hierdoor is de weg voor korte duur afgesloten geweest.

Foto’s :Dutch Modball Team |

IMG-20140714-WA0057 IMG-20140714-WA0058 IMG-20140714-WA0059

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!