woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gewonde en veel schade bij aanrijding A15 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een aanrijding op de A15 tussen Hoogvliet en het Groenendijkviaduct is maandagochtend één persoon lichtgewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen de voertuigen met elkaar in botsing, dit ging dusdanig hard dat bij een van de voertuigen het wiel finaal afbrak.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om een lichtgewonde te behandelen, deze is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf A.Barendregt heeft zorg gedragen aan het wegslepen van de beschadigde voertuigen. Ten tijde van het ongeval zijn de twee linker rijstroken op de A15 afgesloten geweest.

Foto : Berging A.Barendregt

BsfsDAtCIAEuMsG Bsft8seIEAAk75M

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -