zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gewonde na schietpartij, verdachten aangehouden met waarschuwingsschot Katendrechtsestraat Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Bij een schietpartij in een woning aan de Katendrechtsestraat is maandagmiddag één persoon gewond geraakt. Rond kwart over vijf kreeg de politie de melding dat er was geschoten in een woning. Daar troffen zij een man met een verwonding in het onderlichaam aan. Twee mannen waren op de vlucht slagen maar getuigen hadden een goed signalement van de verdachten en het voertuig waar zij in waren gevlucht.

Al snel kreeg de politie ze in het zicht waarna er een kleine achtervolging met hoge snelheid over de Pretorialaan, de Paul Krugerstraat, de Hilledijk, eindigde de achtervolging in de Martinus Steijnstraat in de Afrikaanderwijk. Daarbij werden de verdachten door middel van een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten uit de auto gedwongen. De agenten zagen zich genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen bij deze procedure. Toen zij zich overgaven aan de agenten zijn ze ingesloten op het politiebureau. De forensische opsporing is gestart met een sporenonderzoek in de woning. Het slachtoffer werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto : Raymondo van Elburg

schietpartij-katendrechtsestraat

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -