zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Kat komt vast te zitten tussen kantelraam Prins Hendrikkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Brandweerlieden hebben maandagochtend een kat aan de Prins Henddrikkade gered nadat deze klem kwam te zitten tussen een kantelraam. Met behulp van een ladder kon de kat tussen het kantelraam vandaan worden gehaald, deze zal uiteindelijk de inzet van de brandweer waarderen.

De dierenpolitie waarschuwt regelmatig om kantelramen af te sluiten, dit om incidenten als deze te kunnen voorkomen. Nadat de kat uit zijn benarde situatie kon worden gehaald keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s : Brandweerkazerne Baan.   Twitter : @KazbaanTS231

Bsfjqq7CAAAly6n BsfjrKyCUAABIzo

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -