Kat komt vast te zitten tussen kantelraam Prins Hendrikkade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Brandweerlieden hebben maandagochtend een kat aan de Prins Henddrikkade gered nadat deze klem kwam te zitten tussen een kantelraam. Met behulp van een ladder kon de kat tussen het kantelraam vandaan worden gehaald, deze zal uiteindelijk de inzet van de brandweer waarderen.

De dierenpolitie waarschuwt regelmatig om kantelramen af te sluiten, dit om incidenten als deze te kunnen voorkomen. Nadat de kat uit zijn benarde situatie kon worden gehaald keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s : Brandweerkazerne Baan.   Twitter : @KazbaanTS231

Bsfjqq7CAAAly6n BsfjrKyCUAABIzo

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. Hij/zij heeft geluk gehad, de meeste katten overleven het niet. Dit keer waren ze er op tijd bij.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd