Onderzoek naar twee schietpartijen in Rotterdam Delfshaven

Date:

Share post:

Rotterdam – In Rotterdam Delfshaven hebben in de nacht van zondag op maandag twee schietpartijen plaatsgevonden. Op de Nicolaas Beetstraat werd er een 24-jarige Rotterdammer  aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze schietpartij. Rond twee uur in de nacht meldden getuigen dat ze meerdere schoten hadden gehoord. Ter plaatse gekomen agenten startten een onderzoek en troffen op straat diverse hulzen en die beschadigde auto’s aan. Doormiddel van een Benaderingstechniek Gevaarlijk Verdachten (BTGV) kon na een goed signalement van getuigen de man in de nabije omgeving worden aangehouden. Tot zover bekend raakte er niemand gewond.

Niet veel later omstreeks kwart voor vier vond er aan de overkant van de Schie op de Samuel Mullerstraat eveneens een schietpartij plaats. Een 21-jarige Rotterdamse meldde dat ze wakker was geworden van de schoten. Ter plaatse troffen agenten een gat in een ruit en in een muur van de woning, er werd geen gewonde aangetroffen. De politie heeft voor deze schietpartij nog geen verdachten aangehouden en is eveneens op zoek naar getuigen. De politie laat weten voorlopig geen verband te zien tussen de twee schietpartijen.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen. Heeft u in de nacht van zondag 13 op maandag 14 juli rond 02.00 uur iets gezien of gehoord in de Nicolaas Beetstraat of omstreeks 03.45 uur in de Samuel Mullerstraat of in de directe omgeving ervan? Bel dan met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd