Vrouw overleden na ongeval met lift Tankenberg Capelle aan den IJssel

maandag 14 juli 2014 19:15

Capelle aan den IJssel – In de gallerij van een flatgebouw aan de Tankenberg in Capelle-Oostgaarde is een vrouw om het leven gekomen na een ongeval met een lift. De vrouw kwam door een nog onbekende oorzaak bekneld te zitten met de lift en overleed vrijwel meteen ter plaatse. Toegesnelde hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een forensisch sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De gallerij is afgesloten voor het publiek. De politie liet weten dat er bij het incident ook één of meerdere honden zijn betrokken. De woordvoerder wilde hier verder geen mededelingen over doen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & M. Ollefers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20140714_184421 20140714_184225 20140714_183951

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw overleden na ongeval met lift Tankenberg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In de gallerij van een flatgebouw aan de Tankenberg in Capelle-Oostgaarde is een vrouw om het leven gekomen na een ongeval met een lift. De vrouw kwam door een nog onbekende oorzaak bekneld te zitten met de lift en overleed vrijwel meteen ter plaatse. Toegesnelde hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een forensisch sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De gallerij is afgesloten voor het publiek. De politie liet weten dat er bij het incident ook één of meerdere honden zijn betrokken. De woordvoerder wilde hier verder geen mededelingen over doen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & M. Ollefers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20140714_184421 20140714_184225 20140714_183951

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!