Vrouw overleden na ongeval met lift Tankenberg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – In de gallerij van een flatgebouw aan de Tankenberg in Capelle-Oostgaarde is een vrouw om het leven gekomen na een ongeval met een lift. De vrouw kwam door een nog onbekende oorzaak bekneld te zitten met de lift en overleed vrijwel meteen ter plaatse. Toegesnelde hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een forensisch sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De gallerij is afgesloten voor het publiek. De politie liet weten dat er bij het incident ook één of meerdere honden zijn betrokken. De woordvoerder wilde hier verder geen mededelingen over doen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & M. Ollefers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20140714_184421 20140714_184225 20140714_183951

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd