Winkelmedewerkers grijpen overvaller voor poging overval op Albert Heijn Dorpsstraat Bleiswijk [VIDEO]

Date:

Share post:

Bleiswijk – Winkelmedewerkers hebben maandagmorgen een 18-jarige overvaller bij zijn kladden gegrepen aan de Hoefweg. De jongeman uit Bleiswijk wordt ervan verdacht een overval op de Albert Heijn in de Dorpsstraat te hebben willen plegen. Rond acht uur liep het crimineeltje met een bivakmuts over zijn hoofd richting de supermarkt. Een jonge winkelmedewerker zag hem aankomen lopen en zetten het op een gillen. De verdachte koos eieren voor zijn geld en zette het op een lopen. Echter was het winkelpersoneel sneller en greep hem op de Hoefweg.

Toegesnelde agenten konden de verdachte makkelijk boeien en overbrengen naar het bureau. Op 30 juni eerdere dit jaar was de winkel ook al slachtoffer van een overval. Een winkelmedewerker dacht deze man te herkennen dat hij mogelijk ook deze overval had gepleegd. De politie neemt dit mee in het onderzoek en verhoort de verdachte.

Foto & Video : Haageneesch

overval-bleiswijk-140714

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd