Gewonde na mogelijke schietpartij Doggersbank Hoogvliet

dinsdag 15 juli 2014 22:29

Hoogvliet – In Hoogvliet zou dinsdagavond een schietpartij hebben plaatsgevonden op de Doggersbank. Een ruzie tussen twee mannen zou uit de hand zijn gelopen in de omgeving van metrostation Zalmplaat. Mogelijk zou er bij de ruzie ook geschoten en gestoken zijn maar een woordvoerder laat weten dat dit niet met zekerheid is te zeggen.

In een woning in de nabije omgeving werd een gewonde man aangetroffen. Hij is voor behandeling met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een man werd aangehouden die aan het opgegeven signalement voldeed. De politie heeft tot zover bekend geen hulzen of sporen gevonden van een schietpartij.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na mogelijke schietpartij Doggersbank Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – In Hoogvliet zou dinsdagavond een schietpartij hebben plaatsgevonden op de Doggersbank. Een ruzie tussen twee mannen zou uit de hand zijn gelopen in de omgeving van metrostation Zalmplaat. Mogelijk zou er bij de ruzie ook geschoten en gestoken zijn maar een woordvoerder laat weten dat dit niet met zekerheid is te zeggen.

In een woning in de nabije omgeving werd een gewonde man aangetroffen. Hij is voor behandeling met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een man werd aangehouden die aan het opgegeven signalement voldeed. De politie heeft tot zover bekend geen hulzen of sporen gevonden van een schietpartij.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!