woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gewonde na mogelijke schietpartij Doggersbank Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – In Hoogvliet zou dinsdagavond een schietpartij hebben plaatsgevonden op de Doggersbank. Een ruzie tussen twee mannen zou uit de hand zijn gelopen in de omgeving van metrostation Zalmplaat. Mogelijk zou er bij de ruzie ook geschoten en gestoken zijn maar een woordvoerder laat weten dat dit niet met zekerheid is te zeggen.

In een woning in de nabije omgeving werd een gewonde man aangetroffen. Hij is voor behandeling met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een man werd aangehouden die aan het opgegeven signalement voldeed. De politie heeft tot zover bekend geen hulzen of sporen gevonden van een schietpartij.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -