zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gewonde na ongeval met scooter Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs [VIDEO]

- advertentie -


Berkel en Rodenrijs –
Bij een ongeval op de Noordeindseweg is de opzittende van een scooter gewond geraakt door een aanrijding. Een automobilist zag de scooter over het hoofd en reed deze aan toen deze wilde oversteken. Omdat men dacht dat het slachtoffer ernstig gewond zou zijn werd het Mobiel Medisch Team ingevlogen.

Echter bleek het ter plaatse wel mee te vallen en hebben zij het ambulancepersoneel geholpen met stabiliseren. Daarna is het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. de verkeerspolitie van de eenheid Rotterdam heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s & Video : Haageneesch

IMG_4657 IMG_4664 IMG_4697 IMG_4699

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -