Oorzaak dodelijke liftongeval ligt waarschijnlijk bij hondenriem Tankenberg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Het tragische liftongeval aan de Tankenberg waarbij een 23-jarige vrouw maandagavond om het leven kwam is als gevolg geweest van een hondenriem die buiten de lift vast zat. Door het incident stond de lift stil tussen de eerste en de tweede verdieping van het wooncomplex, toegesnelde hulpdiensten konden de lift openen en de niet aangelijnde honden redden.

Naar de exacte toedracht van het ongeval is een nader onderzoek ingesteld, hierbij krijgt de politie hulp van een liftinstituut. Vanwege het onderzoek is de lift in het wooncomplex aan de Tankenberg verzegeld door de politie. Buurtbewoners reageren geschokt na het dodelijke ongeval met de lift.

Foto : Jeffrey Jacobs

20140714_184421

 

- Advertisement -

Gerelateerd