woensdag, januari 19, 2022
6.1 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Ramkraak kledingwinkel Jan Steenstraat Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Boeven hebben met een auto dinsdagochtend een ramkraak gepleegd op een kledingwinkel in de Jan Steenstraat. Een nog onbekend aantal mannen reed met een auto de pui van de winkel eruit en ging de dure kledingzaak binnen. Na hun daad lieten ze de auto achter en gingen er op gereedstaande scooters vandoor.

De politie heeft een onderzoek gestart om sporen veilig te stellen. Ook de auto is geborgen en zal onderzocht worden op DNA-sporen. De auto die is gebruikt is vermoedelijk gestolen. Heeft u meer info? Neem dan contact op met de politie district Rotterdam Zuid.

Foto : Twitter Ruud Rotterdam

 

ruudrotterdam-ramkraak-ridderkerk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -