Ramkraak kledingwinkel Jan Steenstraat Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – Boeven hebben met een auto dinsdagochtend een ramkraak gepleegd op een kledingwinkel in de Jan Steenstraat. Een nog onbekend aantal mannen reed met een auto de pui van de winkel eruit en ging de dure kledingzaak binnen. Na hun daad lieten ze de auto achter en gingen er op gereedstaande scooters vandoor.

De politie heeft een onderzoek gestart om sporen veilig te stellen. Ook de auto is geborgen en zal onderzocht worden op DNA-sporen. De auto die is gebruikt is vermoedelijk gestolen. Heeft u meer info? Neem dan contact op met de politie district Rotterdam Zuid.

Foto : Twitter Ruud Rotterdam

 

ruudrotterdam-ramkraak-ridderkerk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd