zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gasflessen komen los van voertuig na ongeval A13 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de de A13 is een gasfles van een auto losgekomen nadat er iemand achterop de aanhanger was geknald. Door de klap schoot de arm van de aanhanger onder de auto door en klapte op de gasflessen. Omdat niet bekend was of ze lek waren kwam de brandweer ter plaatse om dit te controleren. Omdat goed en veilig te kunnen doen werd het verkeer korte tijd stilgezet.

De brandweer heeft geconstateerd dat er geen lekkage was. De gasfles is met spanbanden weer terug op zijn plek gehangen zodat de berger het voertuig met aanhanger mee kon nemen. Door het ongeval ontstond er een flinke file. Er raakte niemand gewond.

Foto’s  : Arthur Hayes (Twitter)

BsrIOB8CMAEJuNy BsrJsQbCUAEqsN- BsrLwGfIcAAwDEa BsrRitNIIAAgdho BsrNuFgCAAARgTA

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -