Gasflessen komen los van voertuig na ongeval A13 Rotterdam

woensdag 16 juli 2014 18:04

Rotterdam – Op de de A13 is een gasfles van een auto losgekomen nadat er iemand achterop de aanhanger was geknald. Door de klap schoot de arm van de aanhanger onder de auto door en klapte op de gasflessen. Omdat niet bekend was of ze lek waren kwam de brandweer ter plaatse om dit te controleren. Omdat goed en veilig te kunnen doen werd het verkeer korte tijd stilgezet.

De brandweer heeft geconstateerd dat er geen lekkage was. De gasfles is met spanbanden weer terug op zijn plek gehangen zodat de berger het voertuig met aanhanger mee kon nemen. Door het ongeval ontstond er een flinke file. Er raakte niemand gewond.

Foto’s  : Arthur Hayes (Twitter)

BsrIOB8CMAEJuNy BsrJsQbCUAEqsN- BsrLwGfIcAAwDEa BsrRitNIIAAgdho BsrNuFgCAAARgTA

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gasflessen komen los van voertuig na ongeval A13 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de de A13 is een gasfles van een auto losgekomen nadat er iemand achterop de aanhanger was geknald. Door de klap schoot de arm van de aanhanger onder de auto door en klapte op de gasflessen. Omdat niet bekend was of ze lek waren kwam de brandweer ter plaatse om dit te controleren. Omdat goed en veilig te kunnen doen werd het verkeer korte tijd stilgezet.

De brandweer heeft geconstateerd dat er geen lekkage was. De gasfles is met spanbanden weer terug op zijn plek gehangen zodat de berger het voertuig met aanhanger mee kon nemen. Door het ongeval ontstond er een flinke file. Er raakte niemand gewond.

Foto’s  : Arthur Hayes (Twitter)

BsrIOB8CMAEJuNy BsrJsQbCUAEqsN- BsrLwGfIcAAwDEa BsrRitNIIAAgdho BsrNuFgCAAARgTA

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!