woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Kat “kom van dat dak af” Henry Moorepassage Capelle aan den IJssel

- advertentie -


Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagmiddag rond de klok van half één naar de Henry Moorepassage gestuurd voor een melding van een kat op een plat dak. De brandweer ging ter plaatse en er bleek inderdaad een kat op het dak te zitten. Twee brandweermannen gingen het dak op en probeerden de kat te grijpen. Dit lukte in eerste instantie ook maar de kat voelde zich letterlijk in het nauw gedreven en ging het gevecht aan met de brandweerman. 

Die heeft toen besloten om de kat los te laten, de kat nam een speurt en sprong zo over naar een ander dak ongeveer met ongeveer een anderhalve meter ertussen. De kat heeft op dat dak voldoende mogelijkheden om zelf naar beneden te komen waarop de brandweer weer vertrok.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0185kl IMG_0190kl IMG_0195kl IMG_0193kl

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -