Kat “kom van dat dak af” Henry Moorepassage Capelle aan den IJssel

woensdag 16 juli 2014 13:33


Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagmiddag rond de klok van half één naar de Henry Moorepassage gestuurd voor een melding van een kat op een plat dak. De brandweer ging ter plaatse en er bleek inderdaad een kat op het dak te zitten. Twee brandweermannen gingen het dak op en probeerden de kat te grijpen. Dit lukte in eerste instantie ook maar de kat voelde zich letterlijk in het nauw gedreven en ging het gevecht aan met de brandweerman. 

Die heeft toen besloten om de kat los te laten, de kat nam een speurt en sprong zo over naar een ander dak ongeveer met ongeveer een anderhalve meter ertussen. De kat heeft op dat dak voldoende mogelijkheden om zelf naar beneden te komen waarop de brandweer weer vertrok.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0185kl IMG_0190kl IMG_0195kl IMG_0193kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kat “kom van dat dak af” Henry Moorepassage Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagmiddag rond de klok van half één naar de Henry Moorepassage gestuurd voor een melding van een kat op een plat dak. De brandweer ging ter plaatse en er bleek inderdaad een kat op het dak te zitten. Twee brandweermannen gingen het dak op en probeerden de kat te grijpen. Dit lukte in eerste instantie ook maar de kat voelde zich letterlijk in het nauw gedreven en ging het gevecht aan met de brandweerman. 

Die heeft toen besloten om de kat los te laten, de kat nam een speurt en sprong zo over naar een ander dak ongeveer met ongeveer een anderhalve meter ertussen. De kat heeft op dat dak voldoende mogelijkheden om zelf naar beneden te komen waarop de brandweer weer vertrok.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0185kl IMG_0190kl IMG_0195kl IMG_0193kl

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!