Dode en aanhouding na mogelijk misdrijf in woning Voetjesstraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Na het aantreffen van het stoffelijk overschot van een 34-jarige vrouw in een woning aan de Voetjesstraat in de Tarwewijk heeft de politie woensdagavond een 32-jarige man aangehouden. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse na een melding, in de woning werd het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen in de woonkamer van de woning.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon echter niks meer betekenen voor het slachtoffer. Een 32-jarige man die ten tijde van het incident aanwezig was in de woning is aangehouden, de politie heeft een onderzoek ingesteld waarbij een misdrijf niet wordt uitgesloten.

Foto’s : Joëy Heijstek Video : Jeffrey Jacobs

DSC_4416 DSC_4419 DSC_4425 DSC_4428 DSC_4437 DSC_4441 DSC_4452

- Advertisement -

Gerelateerd