Grote brand in woning Frans Bekkerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 12:00 uitgerukt voor een uitslaande woningbrand in de Frans Bekkerstraat. Omdat de brand nog voor de hulpdiensten aankwamen uitslaand bleek te zijn werd er vrijwel direct opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Inmiddels heeft de brandweer opgeschaald naar het sein “grote brand” en is er extra materieel onderweg.

Hoe de brand in het pand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, omliggende woningen zullen worden ontruimd. Nadere informatie volgt. Of er tijdens de brand iemand aanwezig was in de woning is niet bekend. Op dit moment verricht de brandweer bluswerkzaamheden. Door de brand is er sprake van veel rookontwikkeling die in de wijde omtrek zichtbaar is.

image

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. De brand op de fransbekkerstraat straat was heel bizar… we reder erlangs en zagen beetje rook dus we zijn uitgestapt en wouden de politie brandweer bellen waar de buurten bewoners al bezig mee waren.. we bleven wachten, binnen 1 min was was de rook en grote vlammen helemaal doorgeslagen tot uit de woning was in een seconde leek het wel en bam een knal en alles sprong open… er stond een man beneden te gillen, het was zijn woning.., hij werd helemaal gek en blijf roepen me puppies me puppies… zijn hond en puppies waren in de woning aanwezig en zoals ik zag hadden ze totaal de kans niet om hun te kunnen redden doordat het ineens zo snel ging allemaal.. ik heb het zo met die man te doen ( zelf heb ik honden dus ken me er alles bij voorstellen wat je totaal niet wilt) totaal verschrikkelijke beelden komen voorbij… De man gilde schreeuwde daardoor, de politie pak de man en sla hem gelijk in de boeien en werd hardhandig behandeld Door de mannen in blauw.. een beetje medeleven zat er niet in ( wat bij ons allemaal) zo overkwam heel de buurt zag het.. Hij werd best agressief maar rustig ben je nooit! Terwijl je weet dat je honden levend worden verbrand.. was een verschrikkelijke situatie ook voor de omstanders geloof me Brand is erger dan een monster! Wou even zegge dat ik zwaar respect heb voor de brandweer mannen die zo de woning ingingen terwijl de woning in armen was van dat verschrikkelijke monster ( het vuur ) de beeld krijg ik nog steeds niet uit me hoofd, hoe de man stond te gillen om zijn hondjes, hoe de brand Door de woning ging en de politie zo hardnekkig hem die man omging.. beetje medeleven hoe maar was heel ver te zoeken..

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd