Bleiswijker (18) overleden na ernstig ongeval Rottebandreef Bergschenhoek

vrijdag 18 juli 2014 22:40
Foto : Dennis Vervoorn

Bergschenhoek – Bij een ernstig ongeval op de Rottebandreef is een 18-jarige man uit Bleiswijk om het leven gekomen. De auto raakte van de weg om vervolgens op zijn kant tegen een rij met bomen tot stilstand te komen. De 18-jarige Bleiswijker en de 19-jarige bestuurder eveneens uit Bleiswijk kwamen bekneld te zitten. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden uit het wrak. 

Alle hulp mocht echter niet meer baten en het 18-jarige slachtoffer overleed niet veel later aan zijn verwondingen. De 19-jarige man werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg is dicht en de politie is een onderzoek gestart. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Edith Bal-verbeek

    De maximum snelheid is daar 60 km. Helaas wordt deze weg nogal eens gebruikt door sluip verkeer dat bepaald de maximum snelheid aan zijn laars hangt. Ik laat ze meestal gaan. Haal maar in. De bochten zijn scherp, ga je te hard dan vlieg je er uit. Gedachten zijn bij nabestaanden die het bericht thuis zullen krijgen.

Bleiswijker (18) overleden na ernstig ongeval Rottebandreef Bergschenhoek
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Bergschenhoek – Bij een ernstig ongeval op de Rottebandreef is een 18-jarige man uit Bleiswijk om het leven gekomen. De auto raakte van de weg om vervolgens op zijn kant tegen een rij met bomen tot stilstand te komen. De 18-jarige Bleiswijker en de 19-jarige bestuurder eveneens uit Bleiswijk kwamen bekneld te zitten. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden uit het wrak. 

Alle hulp mocht echter niet meer baten en het 18-jarige slachtoffer overleed niet veel later aan zijn verwondingen. De 19-jarige man werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg is dicht en de politie is een onderzoek gestart. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!