Drenkeling gevonden tijdens lange zoekactie Courzandseweg Rotterdam

vrijdag 18 juli 2014 16:34
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – Na een grote zoekactie in de Heysehaven aan de Courzandseweg hebben de hulpdiensten vrijdagmiddag een drenkeling uit het water gehaald. Omstanders schakelden het alarmnummer in nadat zij een zwemmer uit het oog verloren, de hulpdiensten kwamen vervolgens met veel materieel ter plaatse en schaalde op naar een ‘Groot Hulpverlening’.

Met behulp van een brandweerduiker kon het slachtoffer uit het water worden gered, deze is al reanimerend naar het ziekenhuis vervoerd.  Hoe de zwemmer in nood heeft kunnen raken is niets bekend, over de identiteit konden nog geen uitspraken worden gedaan door de politie.

 

0 reacties

Drenkeling gevonden tijdens lange zoekactie Courzandseweg Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – Na een grote zoekactie in de Heysehaven aan de Courzandseweg hebben de hulpdiensten vrijdagmiddag een drenkeling uit het water gehaald. Omstanders schakelden het alarmnummer in nadat zij een zwemmer uit het oog verloren, de hulpdiensten kwamen vervolgens met veel materieel ter plaatse en schaalde op naar een ‘Groot Hulpverlening’.

Met behulp van een brandweerduiker kon het slachtoffer uit het water worden gered, deze is al reanimerend naar het ziekenhuis vervoerd.  Hoe de zwemmer in nood heeft kunnen raken is niets bekend, over de identiteit konden nog geen uitspraken worden gedaan door de politie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!