Nog geen duidelijkheid over doodsoorzaak omgekomen vrouw Voetjesstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie zal een toxicologisch onderzoek instellen naar de doodsoorzaak van de aangetroffen vrouw in de Voetjesstraat op woensdagavond 17 juli. Het slachtoffer werd onder verdachte omstandigheden aangetroffen in de woning, een 32-jarige man die op het moment van de melding aanwezig was in de woning werd aangehouden.

In de omgeving werden ook een 22-jarige man en een 19-jarige vrouw afkomstig uit Barendrecht en Enkhuizen aangehouden, inmiddels is het drietal heengezonden. De politie heeft vrijdagochtend sectie verricht op het lichaam van de vrouw, hieruit kon geen duidelijke doodsoorzaak blijken. Uit het toxicologische onderzoek zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.Het drietal is vrijdag op vrije voeten gesteld, zij blijven echter nog wel verdachten in de zaak.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4425

- Advertisement -

Gerelateerd