Nog geen duidelijkheid over doodsoorzaak omgekomen vrouw Voetjesstraat Rotterdam

vrijdag 18 juli 2014 14:06

Rotterdam – De politie zal een toxicologisch onderzoek instellen naar de doodsoorzaak van de aangetroffen vrouw in de Voetjesstraat op woensdagavond 17 juli. Het slachtoffer werd onder verdachte omstandigheden aangetroffen in de woning, een 32-jarige man die op het moment van de melding aanwezig was in de woning werd aangehouden.

In de omgeving werden ook een 22-jarige man en een 19-jarige vrouw afkomstig uit Barendrecht en Enkhuizen aangehouden, inmiddels is het drietal heengezonden. De politie heeft vrijdagochtend sectie verricht op het lichaam van de vrouw, hieruit kon geen duidelijke doodsoorzaak blijken. Uit het toxicologische onderzoek zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.Het drietal is vrijdag op vrije voeten gesteld, zij blijven echter nog wel verdachten in de zaak.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4425

 

0 reacties

Nog geen duidelijkheid over doodsoorzaak omgekomen vrouw Voetjesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie zal een toxicologisch onderzoek instellen naar de doodsoorzaak van de aangetroffen vrouw in de Voetjesstraat op woensdagavond 17 juli. Het slachtoffer werd onder verdachte omstandigheden aangetroffen in de woning, een 32-jarige man die op het moment van de melding aanwezig was in de woning werd aangehouden.

In de omgeving werden ook een 22-jarige man en een 19-jarige vrouw afkomstig uit Barendrecht en Enkhuizen aangehouden, inmiddels is het drietal heengezonden. De politie heeft vrijdagochtend sectie verricht op het lichaam van de vrouw, hieruit kon geen duidelijke doodsoorzaak blijken. Uit het toxicologische onderzoek zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.Het drietal is vrijdag op vrije voeten gesteld, zij blijven echter nog wel verdachten in de zaak.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4425

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!