Snelweg afgesloten door geschaarde aanhanger A15 Ridderkerk

vrijdag 18 juli 2014 15:57

Ridderkerk- De A15 is vrijdagmiddag ter hoogte van Barendrecht enige tijd afgesloten geweest nadat hier een auto met zijn aanhanger schaarde. De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse voor een mogelijke beknelling, ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

In de aanhanger zaten onder meer jerrycans met brandstof en enkele gasflessen, mede hierom is de brandweer ter plaatse gebleven tijdens de berging. Ten tijde van het eenzijdige ongeval zijn drie rijstroken afgesloten geweest wat veel file veroorzaakte.

Foto : Bergingsbedrijf A.Barendregt | Twitter : @AbarendregtBV

Bs1BBIyCYAEbADG

 

0 reacties

Snelweg afgesloten door geschaarde aanhanger A15 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk- De A15 is vrijdagmiddag ter hoogte van Barendrecht enige tijd afgesloten geweest nadat hier een auto met zijn aanhanger schaarde. De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse voor een mogelijke beknelling, ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

In de aanhanger zaten onder meer jerrycans met brandstof en enkele gasflessen, mede hierom is de brandweer ter plaatse gebleven tijdens de berging. Ten tijde van het eenzijdige ongeval zijn drie rijstroken afgesloten geweest wat veel file veroorzaakte.

Foto : Bergingsbedrijf A.Barendregt | Twitter : @AbarendregtBV

Bs1BBIyCYAEbADG

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!