woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Snelweg afgesloten door geschaarde aanhanger A15 Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk- De A15 is vrijdagmiddag ter hoogte van Barendrecht enige tijd afgesloten geweest nadat hier een auto met zijn aanhanger schaarde. De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse voor een mogelijke beknelling, ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

In de aanhanger zaten onder meer jerrycans met brandstof en enkele gasflessen, mede hierom is de brandweer ter plaatse gebleven tijdens de berging. Ten tijde van het eenzijdige ongeval zijn drie rijstroken afgesloten geweest wat veel file veroorzaakte.

Foto : Bergingsbedrijf A.Barendregt | Twitter : @AbarendregtBV

Bs1BBIyCYAEbADG

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -