Brandweer rukt uit voor pannetje Kringdans Capelle aan den IJssel

zaterdag 19 juli 2014 15:16

Capelle aan den IJssel – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een gebouwbrand aan de Kringdans. Omdat ter plaatse niet de exacte locatie van de melding duidelijk werd gingen diverse eenheden van de politie zoeken, deze troffen de bewoners van een pand buiten aan.

Binnen had een pannetje vlam gevat, het vuur bleek inmiddels al uit te zijn. Met behulp van een overdrukventilator heeft de brandweer de woning geventileerd waarop zij konden terugkeren naar de brandweerkazerne.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG-20140719-WA0000 IMG-20140719-WA0001

 

0 reacties

Brandweer rukt uit voor pannetje Kringdans Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een gebouwbrand aan de Kringdans. Omdat ter plaatse niet de exacte locatie van de melding duidelijk werd gingen diverse eenheden van de politie zoeken, deze troffen de bewoners van een pand buiten aan.

Binnen had een pannetje vlam gevat, het vuur bleek inmiddels al uit te zijn. Met behulp van een overdrukventilator heeft de brandweer de woning geventileerd waarop zij konden terugkeren naar de brandweerkazerne.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG-20140719-WA0000 IMG-20140719-WA0001

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!