woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Waterskiër zwaargewond na ongelukkige val IJsseldijk Capelle aan den IJssel [VIDEO]

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op zaterdagavond 19 juli is waterskiër gewond geraakt nadat het slachtoffer in het water een ongelukkige val maakte. De brandweer en de traumahelikopter werden met spoed opgeroepen omdat het slachtoffer geen gevoel meer in armen en benen zou hebben.

De brandweer ging met spoed richting Krimpen aan den IJssel, maar het incident bleek aan de andere kant van het water te hebben afgespeeld. Met spoed gingen de hulpdiensten richting Capelle aan den IJssel waarna het slachtoffer van de benodigde hulp kon worden voorzien.

Het slachtoffer is na stabilisatie met onbekende verwondingen en onder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is in gesprek geweest met bestuurder van de boot. Ook een Jetski lag langs de kant, het is niet bevestigd of het ongeval hiermee is gebeurd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_0321

IMG_0331

DSC_4470 DSC_4477 DSC_4486 DSC_4488 DSC_4491 DSC_4495

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -