Auto van rijkswaterstaat weginspecteur volledig in puin gereden A12 Ede

zondag 20 juli 2014 15:09


Ede – Omstreek vier uur zondagochtend is een weginspecteur met de schrik vrijgekomen van een heftig ongeval op de A12 vanuit Arnhem richting Ede. De weginspecteur stond een auto te beveiligen die in brand was gevlogen. Toen de brandweer bezig was met bluswerkzaamheden lette een chauffeur van een touringcar niet goed op en reed vol op de wagen van de weginspecteur.

Gelukkig was de weginspecteur niet in het voertuig zelf aanwezig en raakte hij niet gewond. De buschauffeur raakte lichtgewond na het ongeval. De schade die ontstond was enorm. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de chauffeur heeft mogelijk de rode kruizen genegeerd.

Foto : Rijkswaterstaat Twitter

rws-ongeval-ede

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto van rijkswaterstaat weginspecteur volledig in puin gereden A12 Ede
Schrijver:

 

 


Ede – Omstreek vier uur zondagochtend is een weginspecteur met de schrik vrijgekomen van een heftig ongeval op de A12 vanuit Arnhem richting Ede. De weginspecteur stond een auto te beveiligen die in brand was gevlogen. Toen de brandweer bezig was met bluswerkzaamheden lette een chauffeur van een touringcar niet goed op en reed vol op de wagen van de weginspecteur.

Gelukkig was de weginspecteur niet in het voertuig zelf aanwezig en raakte hij niet gewond. De buschauffeur raakte lichtgewond na het ongeval. De schade die ontstond was enorm. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de chauffeur heeft mogelijk de rode kruizen genegeerd.

Foto : Rijkswaterstaat Twitter

rws-ongeval-ede

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!