zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Auto van rijkswaterstaat weginspecteur volledig in puin gereden A12 Ede

- advertentie -


Ede – Omstreek vier uur zondagochtend is een weginspecteur met de schrik vrijgekomen van een heftig ongeval op de A12 vanuit Arnhem richting Ede. De weginspecteur stond een auto te beveiligen die in brand was gevlogen. Toen de brandweer bezig was met bluswerkzaamheden lette een chauffeur van een touringcar niet goed op en reed vol op de wagen van de weginspecteur.

Gelukkig was de weginspecteur niet in het voertuig zelf aanwezig en raakte hij niet gewond. De buschauffeur raakte lichtgewond na het ongeval. De schade die ontstond was enorm. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de chauffeur heeft mogelijk de rode kruizen genegeerd.

Foto : Rijkswaterstaat Twitter

rws-ongeval-ede

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -