Vrouw (25) zwaargewond na ongeval Schiekade Rotterdam

zondag 20 juli 2014 00:13

Rotterdam – Een 25-jarige Rotterdamse vrouw is zaterdagavond door een verkeersongeval zwaargewond geraakt. De vrouw wilde vanaf de Heer Bokelweg samen met haar vriend oversteken op de Schiekade. Een automobilist kwam hard aanrijden en schepte de vrouw vol met het voertuig. De vrouw vloog enkele meters door de lucht en haar fiets lag tientallen meters verderop.

De vrouw werd ter plaatse snel gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De aard van haar verwondingen is niet bekend. De bestuurder is volgens de politie mogelijk door rood gereden. Ook is deze na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG-20140720-WA0001 IMG-20140720-WA0002DSC_4505DSC_4507DSC_4508DSC_4510

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (25) zwaargewond na ongeval Schiekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 25-jarige Rotterdamse vrouw is zaterdagavond door een verkeersongeval zwaargewond geraakt. De vrouw wilde vanaf de Heer Bokelweg samen met haar vriend oversteken op de Schiekade. Een automobilist kwam hard aanrijden en schepte de vrouw vol met het voertuig. De vrouw vloog enkele meters door de lucht en haar fiets lag tientallen meters verderop.

De vrouw werd ter plaatse snel gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De aard van haar verwondingen is niet bekend. De bestuurder is volgens de politie mogelijk door rood gereden. Ook is deze na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG-20140720-WA0001 IMG-20140720-WA0002DSC_4505DSC_4507DSC_4508DSC_4510

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!