Brandweer neemt nieuwe voertuigen in gebruik

zondag 20 juli 2014 20:49

Sommelsdijk – Op zaterdag 19 juli vond de officiële overdracht plaats van vier nieuwe tankautospuiten aan de blusgroepen Den Bommel, Dirksland, Goedereede en Sommelsdijk plaats. Na een toespraak door Directeur Brandweer Annemarie van Daalen en de burgemeester van Goeree-Overflakkee Ada Grootenboer werden doormiddel van een watergordijn de nieuwe voertuig gepresenteerd aan het publiek en de blusgroepen zelf.

Na de sleuteloverdracht aan de postcoördinatoren kregen zij ook nog een presentje van de afdeling Wagenparkbeheer van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Hierna had men de gelegenheid om de nieuwe voertuigen van binnen en buiten te bekijken. De hele serie tankautospuiten wordt voor juli 2015 binnen de regio Rotterdam-Rijnmond vervangen

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0089 DSC_0062 DSC_0068 DSC_0072 DSC_0075 DSC_0081 DSC_0082 DSC_0052 DSC_0056 DSC_0059

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer neemt nieuwe voertuigen in gebruik
Schrijver:

 

 

Sommelsdijk – Op zaterdag 19 juli vond de officiële overdracht plaats van vier nieuwe tankautospuiten aan de blusgroepen Den Bommel, Dirksland, Goedereede en Sommelsdijk plaats. Na een toespraak door Directeur Brandweer Annemarie van Daalen en de burgemeester van Goeree-Overflakkee Ada Grootenboer werden doormiddel van een watergordijn de nieuwe voertuig gepresenteerd aan het publiek en de blusgroepen zelf.

Na de sleuteloverdracht aan de postcoördinatoren kregen zij ook nog een presentje van de afdeling Wagenparkbeheer van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Hierna had men de gelegenheid om de nieuwe voertuigen van binnen en buiten te bekijken. De hele serie tankautospuiten wordt voor juli 2015 binnen de regio Rotterdam-Rijnmond vervangen

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0089 DSC_0062 DSC_0068 DSC_0072 DSC_0075 DSC_0081 DSC_0082 DSC_0052 DSC_0056 DSC_0059

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!