woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gewonde steekpartij Stationsplein Rotterdam zelf aangehouden voor agressie tegen hulpverleners

- advertentie -

Rotterdam – Een 24-jarige man is zondagochtend gewond geraakt na een steekpartij op het Stationsplein bij het Centraal Station. De man kreeg ruzie met een 23-jarige man uit Bergschenhoek wat vervolgens uitmondde in een steekpartij. De 23-jarige man stak de 24-jarige man neer met een schroevendraaier. Toegesnelde ambulancemedewerkers wilde de man behandelen maar daar werd hij agressief tegen.

Zijn verwondingen bleken mee te vallen en de man werd aangehouden door de politie. Geweld tegen hulpverleners word niet getolereerd. De 24-jarige man uit Bergschenhoek kon eveneens worden aangehouden. De politie onderzoekt het incident.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -