Gewonde steekpartij Stationsplein Rotterdam zelf aangehouden voor agressie tegen hulpverleners

zondag 20 juli 2014 14:13
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – Een 24-jarige man is zondagochtend gewond geraakt na een steekpartij op het Stationsplein bij het Centraal Station. De man kreeg ruzie met een 23-jarige man uit Bergschenhoek wat vervolgens uitmondde in een steekpartij. De 23-jarige man stak de 24-jarige man neer met een schroevendraaier. Toegesnelde ambulancemedewerkers wilde de man behandelen maar daar werd hij agressief tegen.

Zijn verwondingen bleken mee te vallen en de man werd aangehouden door de politie. Geweld tegen hulpverleners word niet getolereerd. De 24-jarige man uit Bergschenhoek kon eveneens worden aangehouden. De politie onderzoekt het incident.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde steekpartij Stationsplein Rotterdam zelf aangehouden voor agressie tegen hulpverleners
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – Een 24-jarige man is zondagochtend gewond geraakt na een steekpartij op het Stationsplein bij het Centraal Station. De man kreeg ruzie met een 23-jarige man uit Bergschenhoek wat vervolgens uitmondde in een steekpartij. De 23-jarige man stak de 24-jarige man neer met een schroevendraaier. Toegesnelde ambulancemedewerkers wilde de man behandelen maar daar werd hij agressief tegen.

Zijn verwondingen bleken mee te vallen en de man werd aangehouden door de politie. Geweld tegen hulpverleners word niet getolereerd. De 24-jarige man uit Bergschenhoek kon eveneens worden aangehouden. De politie onderzoekt het incident.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!