zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Kettingsbotsing zorgt voor veel vertraging op de A20 in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een kettingbotsing tussen een groot aantal voertuigen heeft voor een flinke vertraging op de A20 tussen Terbregseplein en Rotterdam Centrum gezorgd. Omstreeks kwart over twaalf rukten de hulpdiensten uit naar de A20 voor een ongeval met mogelijk een beknelling. Ter plaatse bleek er geen sprake van te zijn waarop de brandweer weer retour ging.

Voor zover bekend raakte er niemand zwaargewond maar zijn er wel een aantal personen behandeld aan wat lichte verwondingen. Door het ongeval wat net na oprit Crooswijk gebeurde werden er twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. Om ongeveer één uur was de weg weer vrijgegeven voor het verkeer. Vier voertuigen zijn door een berger afgesleept.

DSC_0154gp DSC_0158kl DSC_0150gp DSC_0160gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -