woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man (20) gewond na schietpartij Hudsonplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 20-jarige Rotterdammer is zaterdagavond gewond geraakt na een schietpartij op het Hudsonplein. Omstreeks kwart voor negen werden mensen op een terras verrast door het geluid van schoten. De politie werd gebeld en ging op onderzoek uit. In dat onderzoek werd op de Voorhaven het gewonde slachtoffer aangetroffen. Hij bleek een schampshot te hebben opgelopen bij de schietpartij.

Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Daarna is hij aangehouden door de politie in verband met het onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat zich er precies heeft afgespeeld. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -