Man (20) gewond na schietpartij Hudsonplein Rotterdam

zondag 20 juli 2014 14:00
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – Een 20-jarige Rotterdammer is zaterdagavond gewond geraakt na een schietpartij op het Hudsonplein. Omstreeks kwart voor negen werden mensen op een terras verrast door het geluid van schoten. De politie werd gebeld en ging op onderzoek uit. In dat onderzoek werd op de Voorhaven het gewonde slachtoffer aangetroffen. Hij bleek een schampshot te hebben opgelopen bij de schietpartij.

Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Daarna is hij aangehouden door de politie in verband met het onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat zich er precies heeft afgespeeld. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (20) gewond na schietpartij Hudsonplein Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – Een 20-jarige Rotterdammer is zaterdagavond gewond geraakt na een schietpartij op het Hudsonplein. Omstreeks kwart voor negen werden mensen op een terras verrast door het geluid van schoten. De politie werd gebeld en ging op onderzoek uit. In dat onderzoek werd op de Voorhaven het gewonde slachtoffer aangetroffen. Hij bleek een schampshot te hebben opgelopen bij de schietpartij.

Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Daarna is hij aangehouden door de politie in verband met het onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat zich er precies heeft afgespeeld. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!