Gewonde na botsing met lantaarnpaal Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam

maandag 21 juli 2014 21:52

Rotterdam – De inzittende van een personenvoertuig is maandagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de Groeninx van Zoelenlaan. Door een nog onbekende oorzaak reed een bestuurder op een lantaarnpaal. Omdat er iemand klaagde over behoorlijke pijn kwam er een ambulance ter plaatse.

Deze heeft het slachtoffermet onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De gemeente zal zorg dragen voor de beschadigde lantaarnpaal.

Foto : Ingezonden

 

DSC_0035

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na botsing met lantaarnpaal Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De inzittende van een personenvoertuig is maandagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de Groeninx van Zoelenlaan. Door een nog onbekende oorzaak reed een bestuurder op een lantaarnpaal. Omdat er iemand klaagde over behoorlijke pijn kwam er een ambulance ter plaatse.

Deze heeft het slachtoffermet onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De gemeente zal zorg dragen voor de beschadigde lantaarnpaal.

Foto : Ingezonden

 

DSC_0035

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!