woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gewonde na botsing met lantaarnpaal Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De inzittende van een personenvoertuig is maandagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de Groeninx van Zoelenlaan. Door een nog onbekende oorzaak reed een bestuurder op een lantaarnpaal. Omdat er iemand klaagde over behoorlijke pijn kwam er een ambulance ter plaatse.

Deze heeft het slachtoffermet onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De gemeente zal zorg dragen voor de beschadigde lantaarnpaal.

Foto : Ingezonden

 

DSC_0035

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -