woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man (33) in been geschoten door politie Gordelweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagavond een 33-jarige Rotterdammer in zijn eigen woning aan de Gordelweg in het been geschoten Agenten kregen de melding dat er sprake zijn van een mishandeling van zijn vriendin in de woning. Ter plaatse aangekomen werd de man aangetroffen maar gaf zich niet zomaar gewonnen. Hij trok een mes en bedreigde de agenten daar mee.

De agent pakte zijn dienstwapen en sommeerde de man om het mes neer te leggen. Ondanks diverse waarschuwingen wilde man zich niet gewonnen geven, waarop de agenten hem in zijn been schoten. Hij werd vervolgens opgepakt en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de vrouw is, is niet bekend. Ten tijde van het incident was er ook een kind in de woning aanwezig.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -