Man (33) in been geschoten door politie Gordelweg Rotterdam

maandag 21 juli 2014 08:51

Rotterdam – De politie heeft zondagavond een 33-jarige Rotterdammer in zijn eigen woning aan de Gordelweg in het been geschoten Agenten kregen de melding dat er sprake zijn van een mishandeling van zijn vriendin in de woning. Ter plaatse aangekomen werd de man aangetroffen maar gaf zich niet zomaar gewonnen. Hij trok een mes en bedreigde de agenten daar mee.

De agent pakte zijn dienstwapen en sommeerde de man om het mes neer te leggen. Ondanks diverse waarschuwingen wilde man zich niet gewonnen geven, waarop de agenten hem in zijn been schoten. Hij werd vervolgens opgepakt en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de vrouw is, is niet bekend. Ten tijde van het incident was er ook een kind in de woning aanwezig.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (33) in been geschoten door politie Gordelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagavond een 33-jarige Rotterdammer in zijn eigen woning aan de Gordelweg in het been geschoten Agenten kregen de melding dat er sprake zijn van een mishandeling van zijn vriendin in de woning. Ter plaatse aangekomen werd de man aangetroffen maar gaf zich niet zomaar gewonnen. Hij trok een mes en bedreigde de agenten daar mee.

De agent pakte zijn dienstwapen en sommeerde de man om het mes neer te leggen. Ondanks diverse waarschuwingen wilde man zich niet gewonnen geven, waarop de agenten hem in zijn been schoten. Hij werd vervolgens opgepakt en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de vrouw is, is niet bekend. Ten tijde van het incident was er ook een kind in de woning aanwezig.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!