Man gewond na bedrijfsongeval metaalbedrijf Boezembocht Rotterdam

maandag 21 juli 2014 14:05

Rotterdam – Een medewerker van een metaalbedrijf aan de Boezembocht is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij een metalen plaat op zijn been kreeg. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om de plaat van de man af te krijgen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Ingezonden foto’s

DSC_0017 DSC_0022 DSC_0024 DSC_0031

 

 

0 reacties

Man gewond na bedrijfsongeval metaalbedrijf Boezembocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een medewerker van een metaalbedrijf aan de Boezembocht is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij een metalen plaat op zijn been kreeg. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om de plaat van de man af te krijgen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Ingezonden foto’s

DSC_0017 DSC_0022 DSC_0024 DSC_0031

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!