Onderzoek na aantreffen overleden man in woning Randweg Rotterdam

maandag 21 juli 2014 14:13

Rotterdam – De politie heeft een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Randweg. De hulpdiensten gingen ter plaatse voor een melding van een reanimatie en troffen hier de inmiddels overleden man aan. Omdat het slachtoffer in verdachte omstandigheden is aangetroffen gaat de politie een forensisch onderzoek doen in de woning, hierbij word rekening gehouden met een mogelijk misdrijf.

 

0 reacties

Onderzoek na aantreffen overleden man in woning Randweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Randweg. De hulpdiensten gingen ter plaatse voor een melding van een reanimatie en troffen hier de inmiddels overleden man aan. Omdat het slachtoffer in verdachte omstandigheden is aangetroffen gaat de politie een forensisch onderzoek doen in de woning, hierbij word rekening gehouden met een mogelijk misdrijf.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!