Vrouw overleden na aanrijding met vrachtwagen Eerste Heulbrugstraat Spijkenisse

maandag 21 juli 2014 11:42

Spijkenisse – Maandagochtend is een vrouw om het leven gekomen na een ongeval op de Eerste Heulbrugstraat. Het slachtoffer werd door een passerende vrachtwagen geschept tijdens het oversteken, de chauffeur kon ondanks het afremmen niet voorkomen dat de vrouw geraakt werd. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen tevergeefs ter plaatse om het slachtoffer te redden.

Ondanks hun inzet overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. Naar de toedracht van het ongeval zal een nader onderzoek worden ingesteld. De vrachtwagenchauffeur is opgevangen, hij zal later een verklaring moeten afleggen aan de politie.

Twitterfoto : @R_Meertens

BtDrRapCcAAvjlR

 

1 Reactie

  1. Nienke

    Soo

Vrouw overleden na aanrijding met vrachtwagen Eerste Heulbrugstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Maandagochtend is een vrouw om het leven gekomen na een ongeval op de Eerste Heulbrugstraat. Het slachtoffer werd door een passerende vrachtwagen geschept tijdens het oversteken, de chauffeur kon ondanks het afremmen niet voorkomen dat de vrouw geraakt werd. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen tevergeefs ter plaatse om het slachtoffer te redden.

Ondanks hun inzet overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. Naar de toedracht van het ongeval zal een nader onderzoek worden ingesteld. De vrachtwagenchauffeur is opgevangen, hij zal later een verklaring moeten afleggen aan de politie.

Twitterfoto : @R_Meertens

BtDrRapCcAAvjlR

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!