Explosie en brand leggen restaurant Bodega in de as Dorpsweg Rockanje

Date:

Share post:

Rockanje – Een grote brand heeft dinsdagavond restaurant Bodega aan de Dorpsweg volledig in de as gelegd. Voorafgaand aan de brand zou er een enorme explosie zijn gehoord waarbij het dak omhoog kwam. Rond kwart voor negen brak de brand uit, maar door een snelle inzet was de brand omstreeks half tien al onder controle. 

Een groot gedeelte van het restaurant is volledig ingestort. Het pand moet als verloren worden beschouwd. RTV Rijnmond meldde dat een politieagent vertelde dat de brand mogelijk is veroorzaakt door een gaslek na werkzaamheden door Joulz. Omdat men dacht dat er gasten binnen waren werden er twee ambulances en een traumahelikopter meegestuurd. Deze bleken niet nodig te zijn, nadat bleek dat het restaurant gesloten was.

Foto : Ferry Krauweel

IMG-20140723-WA0002 IMG-20140723-WA0003 IMG-20140723-WA0005 IMG-20140723-WA0006 IMG-20140723-WA0004

 

In het centrum van Rockanje heeft dinsdagavond een grote brand in restaurant Bodega aan de Dorpsweg gewoed. Voorafgaand aan de brand is door omwonenden een explosie gehoord en gezien dat het dak omhoog kwam.

De brand brak rond kwart voor negen uit en bracht veel mensen op de been. De Dorpsweg in het centrum van het dorp is daarom afgesloten. Rond half tien was de brand onder controle. Het dak van het restaurant is grotendeels ingestort en de ravage is groot. Ook de rest van het restaurant zou op instorten staan.

Volgens een politieagent zou de brand mogelijk zijn veroorzaakt door een gaslek na werkzaamheden door Joulz.

Uit voorzorg werden twee ambulances en de traumahelikopter naar Rockanje gestuurd. Na onderzoek bleek niemand in het pand aanwezig te zijn geweest. Er vielen geen gewonden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd