Hulpdiensten treffen stoffelijk overschot aan bij melding Keyenburg Rotterdam

dinsdag 22 juli 2014 14:21

Rotterdam – Dinsdagmiddag heeft de politie een onderzoek ingesteld in een woning aan de Keyenburg na het aantreffen van een stoffelijk overschot. Hulpdiensten gingen ter plaatse voor een melding van een reanimatie, eenmaal aangekomen bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden.

Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer is aangetroffen zal de politie een forensisch onderzoek instellen om de doodsoorzaak te achterhalen. Uit het onderzoek zal moeten blijken of het slachtoffer om een misdrijf om het leven is gekomen of dat er sprake is van een natuurlijke dood.

 

0 reacties

Hulpdiensten treffen stoffelijk overschot aan bij melding Keyenburg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmiddag heeft de politie een onderzoek ingesteld in een woning aan de Keyenburg na het aantreffen van een stoffelijk overschot. Hulpdiensten gingen ter plaatse voor een melding van een reanimatie, eenmaal aangekomen bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden.

Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer is aangetroffen zal de politie een forensisch onderzoek instellen om de doodsoorzaak te achterhalen. Uit het onderzoek zal moeten blijken of het slachtoffer om een misdrijf om het leven is gekomen of dat er sprake is van een natuurlijke dood.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!