zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Hulpdiensten treffen stoffelijk overschot aan bij melding Keyenburg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Dinsdagmiddag heeft de politie een onderzoek ingesteld in een woning aan de Keyenburg na het aantreffen van een stoffelijk overschot. Hulpdiensten gingen ter plaatse voor een melding van een reanimatie, eenmaal aangekomen bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden.

Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer is aangetroffen zal de politie een forensisch onderzoek instellen om de doodsoorzaak te achterhalen. Uit het onderzoek zal moeten blijken of het slachtoffer om een misdrijf om het leven is gekomen of dat er sprake is van een natuurlijke dood.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -