Jongetje (9) verdrinkt in zwemvijver Lammetjeswiel Alblasserdam

woensdag 23 juli 2014 14:44

Alblasserdam – Een 9-jarig jongetje is woensdagmiddag verdronken in een zwemvijver van recreatiegebied het Lammetjeswiel. Duikers van de brandweer kwamen rond drie uur in actie toen bleek dat het kind was vermist. Pas anderhalf uur later werd het jongetje door de duikers aangetroffen. Direct werd er een reanimatie gestart maar dit mocht niet meer baten.

Hoe dit dramatische incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De moeder was samen met nog een ander kind in de buurt van de zwemvijver aanwezig. De moeder is opgevangen door de hulpverleners.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4578 DSC_4577 DSC_4576 DSC_4571

 

 

0 reacties

Jongetje (9) verdrinkt in zwemvijver Lammetjeswiel Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – Een 9-jarig jongetje is woensdagmiddag verdronken in een zwemvijver van recreatiegebied het Lammetjeswiel. Duikers van de brandweer kwamen rond drie uur in actie toen bleek dat het kind was vermist. Pas anderhalf uur later werd het jongetje door de duikers aangetroffen. Direct werd er een reanimatie gestart maar dit mocht niet meer baten.

Hoe dit dramatische incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De moeder was samen met nog een ander kind in de buurt van de zwemvijver aanwezig. De moeder is opgevangen door de hulpverleners.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4578 DSC_4577 DSC_4576 DSC_4571

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!