Man op fiets gewond na aanrijding met personenauto Schenkelsedreeg Capelle aan den IJssel

woensdag 23 juli 2014 18:25

Capelle aan den IJssel – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval met de fiets op de kruising Schenkelsedreef met de Abram van Rijckevorselweg. De man wilde oversteken maar werd geschept door een automobilist. Toegesnelde brandweerlieden die tegenover zaten hebben direct eerste hulp geboden, ambulancepersoneel heeft vervolgens samen met de brandweer het slachtoffer gestabiliseerd.

Doordat het ongeval op een kruispunt gebeurde en de Abram van Rijckevorsel een zeer drukke verkeersader betreft, kwam Handhaving ter plaatse om het verkeer te regelen. Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De politie brengt de toedracht van het incident in kaart.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0347 IMG_0348 IMG_0349 IMG_0359 IMG_0368 IMG_0369

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op fiets gewond na aanrijding met personenauto Schenkelsedreeg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval met de fiets op de kruising Schenkelsedreef met de Abram van Rijckevorselweg. De man wilde oversteken maar werd geschept door een automobilist. Toegesnelde brandweerlieden die tegenover zaten hebben direct eerste hulp geboden, ambulancepersoneel heeft vervolgens samen met de brandweer het slachtoffer gestabiliseerd.

Doordat het ongeval op een kruispunt gebeurde en de Abram van Rijckevorsel een zeer drukke verkeersader betreft, kwam Handhaving ter plaatse om het verkeer te regelen. Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De politie brengt de toedracht van het incident in kaart.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0347 IMG_0348 IMG_0349 IMG_0359 IMG_0368 IMG_0369

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!