Zoekactie naar dader na overval Slinge Rotterdam

woensdag 23 juli 2014 17:30

Rotterdam – De politie is in de omgeving van de Slinge op zoek naar een getinte man met een zwarte jas, een grijze sweater en een donkere broek. Na een overval die omstreeks 17:20 plaatsvond sloeg de verdachte in nog onbekende richting op de vlucht. Waarop de overval heeft plaatsgevonden is nog niet bekend, eveneens is niet bekend of er tijdens de overval iets is buitgemaakt. Diverse eenheden van de politie zoeken op dit moment nog naar de dader.

 

0 reacties

Zoekactie naar dader na overval Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is in de omgeving van de Slinge op zoek naar een getinte man met een zwarte jas, een grijze sweater en een donkere broek. Na een overval die omstreeks 17:20 plaatsvond sloeg de verdachte in nog onbekende richting op de vlucht. Waarop de overval heeft plaatsgevonden is nog niet bekend, eveneens is niet bekend of er tijdens de overval iets is buitgemaakt. Diverse eenheden van de politie zoeken op dit moment nog naar de dader.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!