Bestuurder gekantelde veegwagen komt met schrik vrij Feijenoordkade Rotterdam

donderdag 24 juli 2014 16:59

Rotterdam – De bestuurder van een veegwagentje is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij met de veegwagen op de Feijenoordkade kantelde. Het veegwagentje kantelde en schoof vervolgens richting de waterkant, hier kwam hij vervolgens tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond en kwam slechts met de schrik vrij. Takelbedrijf A. Barendregt is ter plaatse gekomen om het wagentje te bergen. Hoe de veegwagen heeft kunnen kantelen is niet bekend.

Foto’s : Takelbedrijf A. Barendregt BV

BtTmctDIAAAZYLF BtTmJtNCEAA8HZ9

 

 

0 reacties

Bestuurder gekantelde veegwagen komt met schrik vrij Feijenoordkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bestuurder van een veegwagentje is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij met de veegwagen op de Feijenoordkade kantelde. Het veegwagentje kantelde en schoof vervolgens richting de waterkant, hier kwam hij vervolgens tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond en kwam slechts met de schrik vrij. Takelbedrijf A. Barendregt is ter plaatse gekomen om het wagentje te bergen. Hoe de veegwagen heeft kunnen kantelen is niet bekend.

Foto’s : Takelbedrijf A. Barendregt BV

BtTmctDIAAAZYLF BtTmJtNCEAA8HZ9

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!