Politie onderzoekt autobranden in Spijkenisse

donderdag 24 juli 2014 18:44

Spijkenisse – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke pyromaan die continu auto’s in de brand steekt. Afgelopen nacht gingen er in de Ranonkelstraat twee auto’s kort na elkaar in vlammen op.

De politie gaat er vanuit dat er de wagens doelbewust in brand zijn gestoken. Vorige week werden in het Zuiden van spijkenisse ook al meerdere auto’s verwoest door brand.De Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld en gaat de branden met elkaar vergelijken.

Foto : Twitter Politie Id Immers

ed-immers-autobrand

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt autobranden in Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke pyromaan die continu auto’s in de brand steekt. Afgelopen nacht gingen er in de Ranonkelstraat twee auto’s kort na elkaar in vlammen op.

De politie gaat er vanuit dat er de wagens doelbewust in brand zijn gestoken. Vorige week werden in het Zuiden van spijkenisse ook al meerdere auto’s verwoest door brand.De Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld en gaat de branden met elkaar vergelijken.

Foto : Twitter Politie Id Immers

ed-immers-autobrand

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!