zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie onderzoekt autobranden in Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke pyromaan die continu auto’s in de brand steekt. Afgelopen nacht gingen er in de Ranonkelstraat twee auto’s kort na elkaar in vlammen op.

De politie gaat er vanuit dat er de wagens doelbewust in brand zijn gestoken. Vorige week werden in het Zuiden van spijkenisse ook al meerdere auto’s verwoest door brand.De Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld en gaat de branden met elkaar vergelijken.

Foto : Twitter Politie Id Immers

ed-immers-autobrand

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -