Snelwegfietsers A15 beboet met 140 euro

donderdag 24 juli 2014 18:51


Rotterdam – De politie heeft twee fietsers bekeurd die op de snelweg A15 aan het fietsen waren. De agenten kregen de melding dat ze langs de drukke weg rustig aan het trappen waren. Ter plaatse aangekomen vroegen de agenten waarom zij aanwezig waren op de vluchtstrook van de snelweg. De verklaring van de twee was simpel, de TomTom gaf aan volg deze weg.

Omdat het levensgevaarlijk is zijn de twee bekeurd voor het fietsen op de snelweg. Daarna zijn ze onder begeleiding naar de eerstvolgende afrit begeleid om de snelweg te verlaten. De TomTom is overigens nu wel ingesteld voor vermijd auto(snel)wegen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snelwegfietsers A15 beboet met 140 euro
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De politie heeft twee fietsers bekeurd die op de snelweg A15 aan het fietsen waren. De agenten kregen de melding dat ze langs de drukke weg rustig aan het trappen waren. Ter plaatse aangekomen vroegen de agenten waarom zij aanwezig waren op de vluchtstrook van de snelweg. De verklaring van de twee was simpel, de TomTom gaf aan volg deze weg.

Omdat het levensgevaarlijk is zijn de twee bekeurd voor het fietsen op de snelweg. Daarna zijn ze onder begeleiding naar de eerstvolgende afrit begeleid om de snelweg te verlaten. De TomTom is overigens nu wel ingesteld voor vermijd auto(snel)wegen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!