woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Snelwegfietsers A15 beboet met 140 euro

- advertentie -


Rotterdam – De politie heeft twee fietsers bekeurd die op de snelweg A15 aan het fietsen waren. De agenten kregen de melding dat ze langs de drukke weg rustig aan het trappen waren. Ter plaatse aangekomen vroegen de agenten waarom zij aanwezig waren op de vluchtstrook van de snelweg. De verklaring van de twee was simpel, de TomTom gaf aan volg deze weg.

Omdat het levensgevaarlijk is zijn de twee bekeurd voor het fietsen op de snelweg. Daarna zijn ze onder begeleiding naar de eerstvolgende afrit begeleid om de snelweg te verlaten. De TomTom is overigens nu wel ingesteld voor vermijd auto(snel)wegen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -