Stroomstoring treft avondmaal Beatrixstraat Bergschenhoek

donderdag 24 juli 2014 18:57

Bergschenhoek – Een stroomstoring heeft rond half zeven de tv’s en koelkasten uitgeschakeld van de woningen in de omgeving van de Beatrixstraat en de Julianalaan. Door een defecte kabel zijn een nog onbekend aantal huishoudens zonder stroom te reparen.

Stedin gaf via Twitter aan te weten waar de storing zich bevond en is begonnen met het herstel van de kabel. Hoelang de storing nog gaat duren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stroomstoring treft avondmaal Beatrixstraat Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Een stroomstoring heeft rond half zeven de tv’s en koelkasten uitgeschakeld van de woningen in de omgeving van de Beatrixstraat en de Julianalaan. Door een defecte kabel zijn een nog onbekend aantal huishoudens zonder stroom te reparen.

Stedin gaf via Twitter aan te weten waar de storing zich bevond en is begonnen met het herstel van de kabel. Hoelang de storing nog gaat duren is niet bekend.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!