zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Automobilist raakt te water Kruisweg Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – In de nacht van donderdag op vrijdag is een automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt aan de Kruisweg. De hulpdiensten waaronder de brandweer met een duikteam rukte uit nadat het voertuig te water was geraakt, toegesnelde hulpdiensten troffen de automobilist aan die inmiddels zelfstandig op de kant was gekomen.

Na het ongeval is het voertuig nét niet helemaal onder water geraakt, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen en hebben de automobilist opgevangen. Hoe de bestuurder met het voertuig te water heeft kunnen raken is niet bekend, een bergingsbedrijf zal de auto uit het water vissen door middel van een haakarm.

Foto : Politie Eenheid Rotterdam | District Feijenoord-Ridderster

BtWXN_KCQAAT8tH

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -