Automobilist raakt te water Kruisweg Ridderkerk

vrijdag 25 juli 2014 03:13

Ridderkerk – In de nacht van donderdag op vrijdag is een automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt aan de Kruisweg. De hulpdiensten waaronder de brandweer met een duikteam rukte uit nadat het voertuig te water was geraakt, toegesnelde hulpdiensten troffen de automobilist aan die inmiddels zelfstandig op de kant was gekomen.

Na het ongeval is het voertuig nét niet helemaal onder water geraakt, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen en hebben de automobilist opgevangen. Hoe de bestuurder met het voertuig te water heeft kunnen raken is niet bekend, een bergingsbedrijf zal de auto uit het water vissen door middel van een haakarm.

Foto : Politie Eenheid Rotterdam | District Feijenoord-Ridderster

BtWXN_KCQAAT8tH

 

0 reacties

Automobilist raakt te water Kruisweg Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – In de nacht van donderdag op vrijdag is een automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt aan de Kruisweg. De hulpdiensten waaronder de brandweer met een duikteam rukte uit nadat het voertuig te water was geraakt, toegesnelde hulpdiensten troffen de automobilist aan die inmiddels zelfstandig op de kant was gekomen.

Na het ongeval is het voertuig nét niet helemaal onder water geraakt, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen en hebben de automobilist opgevangen. Hoe de bestuurder met het voertuig te water heeft kunnen raken is niet bekend, een bergingsbedrijf zal de auto uit het water vissen door middel van een haakarm.

Foto : Politie Eenheid Rotterdam | District Feijenoord-Ridderster

BtWXN_KCQAAT8tH

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!