Man steelt kledingstuk tijdens overval op eetcafé Schiekade Rotterdam

vrijdag 25 juli 2014 18:07
Fotograaf : Dennis Vervoorn

Rotterdam – Een man heeft een overval gepleegd op een eetcafé aan de Schiekade in Rotterdam. Dat gebeurde op vrijdagmiddag 25 juli 2014 om ongeveer 16.10 uur. De overvaller dreigde met iets dat leek op een vuurwapen. Er was alleen een medewerker aanwezig. Hij nam een kledingstuk mee en rende weg de Schiekade richting Bergweg op. Hij droeg een blauw trainingspak met witte strepen.

De verdachte is ongeveer 25 jaar. De politie begon direct een onderzoek en stuurde een Burgernet bericht. Getuigen die iets weten of gezien hebben kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Man steelt kledingstuk tijdens overval op eetcafé Schiekade Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – Een man heeft een overval gepleegd op een eetcafé aan de Schiekade in Rotterdam. Dat gebeurde op vrijdagmiddag 25 juli 2014 om ongeveer 16.10 uur. De overvaller dreigde met iets dat leek op een vuurwapen. Er was alleen een medewerker aanwezig. Hij nam een kledingstuk mee en rende weg de Schiekade richting Bergweg op. Hij droeg een blauw trainingspak met witte strepen.

De verdachte is ongeveer 25 jaar. De politie begon direct een onderzoek en stuurde een Burgernet bericht. Getuigen die iets weten of gezien hebben kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!