Twee voertuigen gaan in vlammen op na mogelijke brandstichting Marsmanstraat Rotterdam

vrijdag 25 juli 2014 03:07

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee auto’s in de Marsmanstraat na mogelijke brandstichting. De twee voertuigen vatte door nog onbekende oorzaak vlam terwijl zij geparkeerd stonden, de brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen in vlammen op zouden gaan.

Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting verzoekt de politie om eventuele getuigen contact op te laten nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen.

Foto : Politie Eenheid Rotterdam district Feijenoord

BtWVuLcCUAAawoE

 

0 reacties

Twee voertuigen gaan in vlammen op na mogelijke brandstichting Marsmanstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee auto’s in de Marsmanstraat na mogelijke brandstichting. De twee voertuigen vatte door nog onbekende oorzaak vlam terwijl zij geparkeerd stonden, de brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen in vlammen op zouden gaan.

Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting verzoekt de politie om eventuele getuigen contact op te laten nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen.

Foto : Politie Eenheid Rotterdam district Feijenoord

BtWVuLcCUAAawoE

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!