Verwarde man gaat ambulancepersoneel te lijf en vlucht dansschool in Kromhoutstraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag een verwarde man aangehouden in de Kromhoutstraat, dit nadat hij zich verschanste in een sportschool en vervolgens ambulancepersoneel te lijf ging. Een ambulance werd gealarmeerd nadat de man verward over straat liep, toen de ambulance ter plaatse kwam was de man in verwarde toestand een dansschool in gerend waar op dat moment lessen plaatsvonden.

Een agent in burger wist de man naar buiten te krijgen waar vervolgens een ambulancemedewerker werd aangevallen. Na het indrukken van een noodknop kwamen meerdere eenheden met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. De man is aangehouden en met spoed overgebracht naar het politiebureau, hier zullen de verdere stappen tegen de man worden ondernomen.

Foto : Mark Swager

riuhiwrhgrigui 025

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. Dit zal veel vaker gebeuren, de menselijke geest wordt verwaardeloost door de albrokkelde zorg. En financieel trekken mensen het niet meer. !!! Dus wacht maar, wordt erger helaas!!!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd